Concurso de carteles 2023

Carteles, no premiados, presentados al concurso.

En la vesprada d'ahir es va celebrar l'acte de Presentació del Llibre Oficial de la Junta Central Vicentina 2020-21, en el marc incomparable del pati sur de l'Iglesia de Sant Joan de l'Hospital, restaurat recentment i que serví d'altar comú de tots els vicentins per ad este bieni  sense poder fer la festa com cal.

En acabar la presentació per part del Vicepresident de Junta Central Vicentina Santiago Ruiz i Latorre, responsable de la fabulosa edició del llibre oficial de les festes vicentines, el President Carlos Galiana i Llorens va fer entrega del primer eixemplar a nostra Honorable Clavariesa Macu Atienza i Peñarrocha

preslibroficial21

A la presentació assistiren els Presidents, Clavaris i Clavarieses Majors de les Associacions i Confraríes vicentines que reberen de mans de l'Honorable Clavariesa un eixemplar del Llibre. Es pot rememorar l'Acte des d'este enllaç al canal de Youtube de Junta Central Vicentina.

L'acte va acabar en una processó en la que els assistents portant palmes acodiren a l'entrada del temple a on es beneïren abans de participar en la Santa Missa celebrant el Dumenge de Rams.

ramos21